Section Title

Report Abuse

EmBImusik-kollage

EmBImusik – Skapa magiska stunder på ert bröllop

Jag heter Emma Bogren Isaksson, sångerska och musikant med över 20 års erfarenhet inom branschen. Min passion för musik började redan som ung och har lett mig genom en hissnande resa av kreativitet och utveckling.

Genom åren har jag inte bara förbättrat mitt musikspelande och artisteri. Jag har spelat och sjungit på hundratals dop, bröllop och begravningar, spelat i coverband, kompat, körat och arbetat med artister som Chris Kläfford, Linda Bengtzing, Shirley Clamp, Markoolio, Magnus Bäcklund, Evelina Gard, Samuel Ljungblahd mfl.

Med över 20 års erfarenhet med sång och musik vid dop, bröllop och begravning kan jag erbjuda er en trygghet som inte alla andra har.

Förutom att jag varit solist vid förrättningar så har jag även jobbat som kyrkomusiker i över 15-års tid och har stor kunskap om detta område.

När ni bokar mig så har vi ett möte om vad ni önskar för sånger och upplägg till er stora dag. Sedan löser jag allt som har med noter och annat praktiskt att göra och det enda jag behöver veta sedan är när i programmet ni vill ha vilka sånger. För mig är det viktigt att ni kan känna er trygga och kan släppa den biten. Jag löser allt för att ni ska få det enkelt och känna er avslappnade.

Jag erbjuder även mingelmusik och trubadur uppdrag. Vad ni än önskar kan jag ordna det mesta.

Jag kompar mig själv på piano och behövs det har jag PA system och instrument att ta med mot en extra kostnad.

Hör av er om ni har några frågor eller vill göra en bokningsförfrågan.

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://www.embimusik.se
Social media

Location

EmBImusik – Skapa magiska stunder på ert bröllop 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *