Section Title

Report Abuse

Anna-brollop-2

Anna Redvik, Stage Voice – Sång som förgyller er bröllopsdag

Levande musik och sång vid vigseln gör ert bröllop mer personligt. Anna Redvik från Stage Voice är en erfaren sångerska med stor erfarenhet från musikbranschen och hon hjälper er att forma er vigsel till ett oförglömligt minne.
Varje sånguppträdande är unikt. Anna Redvik utgår från era drömmar och önskningar och anpassar musiken och sångerna så att det passar er stil och er kärlekshistoria. Anna Redviks erfarenhet och engagemang säkerställer att varje framträdande är skräddarsytt för att möta era förväntningar och skapa en unik atmosfär på ert bröllop.

Anna har genom åren uppträtt i alla möjliga typer av lokaler, i kyrkor, i konserthus och på scener. Hon har uppträtt utomhus på klippor, på stränder, i trädgårdar, vid mingel, under bröllopsfester, vid middagar och fikastunder. Det är bara fantasin som sätter begränsningarna!

På vigseln i kyrkan är det vanligt med 1-3 sånger som ni själva väljer, en eller flera psalmer samt ingångs- och utgångsmusik. Vid borgerlig vigsel brukar psalmerna utgå och ni själva väljer andra passande sånger. Anna Redvik hjälper er gärna att bolla idéer och kan ge massor av tips om ni vill det, men framför allt är hon lyhörd för era önskemål om musiken, sångerna, texterna, planeringen och framförandet.
Det är viktigt för Anna att er stund blir så som ni önskar. Självklart anpassas sångerskans kläder efter klädkoden för tillställningen och eventuella färgteman.

Vanligtvis ackompanjeras Anna av kantorn/organisten, om hon uppträder i kyrkor, eller så spelar Anna själv piano till sin sång. Ibland är det fint med bara röst, att sjunga a capella, helt utan komp. Anna Redvik sjunger även tillsammans med olika musiker och kan ordna t ex gitarrkomp, stråkkvartett eller dylikt om ni önskar det. Om ni önskar stämsång med flera sångare eller uppträdande av sånggrupp eller kör så kan hon ordna det också.

Anna Redvik arbetar även som sångpedagog. Om brudparet eller andra bröllopsdeltagare önskar sånglektioner innan festligheterna, så finns den möjligheten också.

Varmt välkomna att kontakta Anna Redvik på Stage Voice för att planera den perfekta musikupplevelsen för ert bröllop och skapa oförglömliga stunder med era nära och kära!

Mina hemsidor:
www.stagevoice.se
www.annaredvik.se

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://stagevoice.se/
Social media

Video

Location

Anna Redvik, Stage Voice – Sång som förgyller er bröllopsdag 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *