Section Title

Report Abuse

6065
5 2 Reviews
Populär

Källgård Foto – Känslosamma Bröllopsbilder och Filmer som Fångar Er Dag

Källgård Foto erbjuder både bröllopsfotografering och videografi med en naturlig och dokumentär stil som fångar de mest äkta och känslosamma ögonblicken på er stora dag. Felicia Källgårds arbete fångar både de små, intima stunderna och de stora känslofulla ögonblicken.

Med många års erfarenhet inom både foto och video arbetar Källgård Foto nära er som brudpar för att förstå er vision och skapa en avslappnad atmosfär där ni kan vara er själva framför kameran. Besök kallgardfoto.se för att se exempel på deras arbete och upptäcka hur de kan bidra till att göra er bröllopsdag oförglömlig med både fotografier och filmer som varar för livet.

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://www.kallgardfoto.se/
Social media

Location

Källgård Foto – Känslosamma Bröllopsbilder och Filmer som Fångar Er Dag 2 reviews

Write Your Review
5
2 reviews
  • Avatar

    Alva

    Felicia fotograferade vår vigsel i augusti och guidade oss proffsigt och bekvämt genom våra porträttbilder. Hon var väldigt hjälpsam och tillmötesgående både innan och efter vår bröllopsdag, vi är otroligt nöjda med våra bilder och rekommenderar absolut hennes tjänster!

  • Avatar

    Matilda

    Felicia på Källgårds Foto är så duktig och så rolig att fota med. Hon tog våra förlovningsbilder som är helt magiska. Hon har också fotat våra familjebilder och är självklart bokad för stundade bröllop. Felicia får en att känna sig bekväm och fin framför kameran. Jag är verkligen otroligt nöjd! Rekommenderar varmt! ❤️

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *