Section Title

Report Abuse

IMG_8016

Ryan Edmond – Singer-songwriter för Stämningsfulla Bröllop

Om du letar efter en artist som kan skapa en intim, känslofylld och oförglömlig stämning på ditt bröllop, är Ryan Edmond det perfekta valet. Ursprungligen från Australien men nu baserad i Stockholm, blandar Ryan en unik kombination av folk, indie och soft rock, och med hans förmåga att spela trumpet lägger han till en extra dimension av känsla och originalitet på din speciella dag.

Med ett brett urval av både egna låtar och covers kan Ryan anpassa sitt uppträdande efter precis den stämning du önskar för ditt bröllop. Oavsett om du vill ha en lugn akustisk spelning till ceremonin, stämningsfyllda låtar under minglet eller något mer upplyftande för festen, kan Ryan säkerställa att varje ögonblick blir minnesvärt.

Ryan har turnerat flitigt över Europa och Australien och är en erfaren artist som vet hur man knyter an till sin publik. Hans hjärtliga texter, uttrycksfulla sång och stundtals trumpetspel kommer att beröra både dig och dina gäster och skapa en magisk, personlig upplevelse.

Med Ryan Edmond som en del av ditt bröllop får du inte bara vacker musik, utan en uppträdande som fångar kärleken och samhörigheten mellan dig och din partner.

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://onepagelink.com/Ryan-Edmond
Social media

Location

Ryan Edmond – Singer-songwriter för Stämningsfulla Bröllop 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *