Section Title

Report Abuse

momentsbyjenny-brollopsfotograf-nacka

Moments by Jenny – Personliga och vackra bröllopsbilder

Jenny från Moments By Jenny fångar ögonblicken som betyder mest med en personlig och avslappnad stil. Med känsla för detaljer och förmågan att fånga känslosamma stunder skapar Jenny vackra bilder som ni kommer att uppskatta i generationer framöver. Perfekt för par som vill ha naturliga och avslappnade bilder av sin dag.

Jennys fokus som fotograf, en viktig dag som bröllopsdagen, är att fånga den känsla och händelser som ni och era gäster upplever. Att finnas med er till 110% på bröllopsdagen och att kunna ge allt stöd och support till er under planeringen!

Recension från Fredrik & Elaine:
"Vi valde Jenny för att förverkliga våran Bröllopsdag och kan verkligten säga att vi är så nöjda över det. Jenny var med oss i 11 timmar och fångade varje ögonblick åt oss.
Hon märktes inte när hon smög runt för bästa vinkeln men man kunde vara säker på att hon var 100% närvarande. Välj Moments By Jenny för en riktigt proffsig fotograf som lyssnar, förstår och ger det där lilla extra!"

Jenny startar gärna en konversation med er genom ett "första möte" så vi kan lära känna varandra, prata massor av bröllop, så att ni får en känsla av Jenny som fotograf innan en bokning görs.

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://www.momentsbyjenny.se/brollop
Social media

Location

Moments by Jenny – Personliga och vackra bröllopsbilder 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *