Section Title

Report Abuse

WU@WT_240916

Watts Up – Mer party för pengarna

Watts Up är kanske ett av Sveriges svängigaste och tightaste partyband – och en outtröttlig motor som får dansgolvet att vibrera från första till sista låt.

Bandet levererar en energifylld, dansant mix av 70-taldisco, Billboard-pop, tidlösa rockrökare, schlagers, svenska klassiker och moderna partyhits. Alltifrån Donna Summer, ABBA, Whitney Houston och Van Halen till Carola, Danny Saucedo, Bruno Mars och Miley Cirus. Nåt för alla åldrar helt enkelt, vilket brukar vara extra uppskattat just på bröllop.

Watts Ups proffsighet, pålitlighet och prisvärdhet gör dem till ett perfekt val för par som önskar ett bröllop där musiken och partydansen spelar en central roll. Bandet arbetar nära varje brudpar för att skräddarsy låtlistan så att den matchar just deras individuella stil och önskemål. På förfrågan kan bandet även stå för solosång i kyrkan eller mingelmusik.

För mer information (inkl videoklipp) finns på www.wattsup.se eller i sociala medier. Med Watts Up får ni inte bara ett liveband. Det här bandet är din biljett till en oförglömlig bröllopsfest, där partygolvet är fyllt till sista kvadratmetern och stämningen är på topp.

Contact Information

Webbplats
https://www.wattsup.se/

Video

Location

Watts Up – Mer party för pengarna 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *