Section Title

Report Abuse

soundbergtrubadur_24_cropped

Soundberg Trubadur – Skapar rätt stämning genom hela ditt bröllop!

Genom gedigen erfarenhet på både restauranger, barer och privata fester är Soundberg Trubadur grym på att skapa en oförglömlig stämning.
Med en bred repertoar som spänner över pop, rock, moderna hits och visor levererar Soundberg Trubadur musik som engagerar både brudpar och gäster från första till sista låten. Genom sin absoluta lyhördhet och förmåga att anpassa sig till gästernas önskningar garanteras glatt och fyllt dansgolv.

Soundberg Trubadur är känd för sin flexibilitet och skräddarsyr varje framträdande efter era unika önskemål och behov. Han arbetar nära er som brudpar för att sätta samman en setlista som passar just er stil och bröllopets atmosfär, oavsett om ni vill ha lugnare bakgrundsmusik under middagen eller ett ösigt party under kvällen.

Besök soundberg.se för att se videor från tidigare spelningar och få mer information om hur Soundberg Trubadur kan bidra till att göra er stora dag till en musikalisk fest. Med Soundberg Trubadur får ni en trubadur som inte bara spelar musik – han skapar, tillsammans med er, minnen för livet.

Contact Information

Telefon
Webbplats
https://soundberg.se/
Social media

Video

Location

Soundberg Trubadur – Skapar rätt stämning genom hela ditt bröllop! 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *